it's all about underfloor heating

NO

PERSONVERNERKLÆRING

MAGNUM Heating Group B.V., som ligger på Stevinweg 8 4691SM Tholen, Nederland er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger, som vist i denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon:

Stevinweg 8
4691SM Tholen
Nederland
T +31 166 609300
E info@magnumheatinggroup.com
Nettsted: www.magnumheatinggroup.com

Personopplysninger vi behandler

MAGNUM Heat Group B.V. behandler dine personopplysninger hvis du bruker våre tjenester eller hvis du aktivt har levert personopplysningene til oss. En oversikt over personopplysninger vi behandler finner du nedenfor:

Etternavn og slektsnavn
Kjønn
Adressedata
Telefonnummer
Epostadresse
IP adresse
Ytterligere personopplysninger gitt aktivt av deg. For eksempel: i vår korrespondanse eller på telefon
Data om din bruk av nettstedet vårt
Nettleser og enhetstype
bankkontonummer
Mål for behandling av personopplysninger

MAGNUM Heat Group B.V. behandler personopplysninger med følgende intensjoner:

å tilby våre tjenester;
når vi er lovpålagt å gjøre det. For eksempel personopplysninger, som kreves for selvangivelsen.
for å informere deg om våre tjenester
Oppbevaring av personopplysninger

MAGNUM Oppvarmingsgruppe B.V. oppvarming lagrer aldri dine personlige data i en lengre periode enn det som kreves av målet som dataene ble samlet inn for. Dette betyr vanligvis at personopplysninger blir oppbevart i opptil 7 år etter den siste fakturaen du har mottatt fra oss, som skyldes den skattemessige oppbevaringen.

Tredjeparts deling av personopplysninger

MAGNUM Heat Group B.V. selger ikke dine personopplysninger til tredjepart og vil kun gi dataene hvis det er påkrevd å utføre vår gjensidige avtale eller for å overholde juridiske forpliktelser.

Vi har signert databehandleravtaler med alle selskaper som behandler dine personopplysninger på våre vegne, noe som sikrer samme nivå av beskyttelse og konfidensialitet av dine personopplysninger. MAGNUM Heat Group B.V. er fortsatt ansvarlig for denne prosesseringsoperasjonen.

Bruk av informasjonskapsler eller lignende teknikker

MAGNUM Heat Group B.V. bruker funksjonelle og analytiske informasjonskapsler. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.

Bruk av funksjonelle informasjonskapsler

For å huske om du har avvist / skjult informasjonen om informasjonskapsler.
Innenfor kontaktskjemaet, som en del av tiltak mot spam.
Bruk av analytiske informasjonskapsler

For å få innsikt i antall besøkende og besøkende handlinger.
Vi har informert deg om disse informasjonskapslene ved ditt første besøk på nettstedet ditt. Du kan deaktivere disse informasjonskapslene i nettleseren din ved å konfigurere nettleseren din til å gjøre det. Du kan også fjerne all informasjon som ble lagret ved å gå inn i nettleserinnstillingene.

Vise, korrigere og fjerne personopplysninger

Du har rett til å se, korrigere eller fjerne dine personlige data.

Du har også rett til å tilbakekalle din tillatelse til vår behandling av dine personopplysninger eller til å innvende mot behandling av personopplysninger av MAGNUM Heat Group BV Videre har du retten til dataportabilitet, noe som betyr at du kan sende inn en forespørsel om å motta en fil som inneholder dine personlige data. Disse dataene kan også sendes til en annen organisasjon på forespørsel.

Du kan summere en forespørsel om å se, korrigere, fjerne eller overføre dine personlige data eller be om å tilbakekalle behandlingen av dine personlige data ved å sende en e-post til info@cf-floorheating.com.

For å sikre at forespørselen ble initiert av deg selv, krever vi at en kopi av et gyldig identitetsbevis følger med forespørselen. Sørg for å sensurere bildet ditt, MRZ (maskinlesbar sone, nummerstripen nederst i passet), passnummer og statsservicenummer, for å beskytte ditt privatliv. Vi vil svare så snart som mulig, innen fire uker.

MAGNUM Heat Group B.V. ønsker å påpeke at du har muligheten til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsføreren, ‘Autoriteit Persoonsgegevens’. Du kan gjøre det ved å bruke følgende lenke: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

MAGNUM Heating Group B.V. tar beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor og tar sikkerhetstiltakene som kreves for å beskytte dem mot misbruk, tap av data, uautorisert tilgang, uønsket avsløring eller uautorisert modifisering. Disse tiltakene inkluderer følgende:

logisk tilgangskontroll, ved å bruke sterke passord og 2FA;
fysiske autorisasjonstiltak;
sikkerhetstiltak for organisatorisk tilgangskontroll;
sikre nettverkstilkoblinger med Transport Layer Security (TLS) -teknologi (også kjent som SSL);
retningslinjer for konfidensialitet for ansatte og relevante tredjeparter;
sikkerhetskopier for å forhindre tap av data;
retningslinjer for programvareoppdatering.
Hvis du merker at dine personlige data ikke er sikret ordentlig, eller hvis det er tegn på misbruk, kan du kontakte oss via info@magnumheatinggroup.com eller +31 166 609300.

Endringer i personvernerklæringen vår

MAGNUM Heat Group B.V. opprettholder retten til å endre denne personvernerklæringen. Den siste versjonen er tilgjengelig på https://www.magnumheatinggroup.com/privacy-statement/NO